Fauzura dan Neelofa: Siapa Tiru Siapa?

Langkawi: Bak jerebu dan angin panas yang menghembus, gosip dan cerita panas tentang Neelofa memakai design baju yang diingini oleh Fauzura dalam sebuah Fashion Show dalam Meletops. Namun perkara ini tidak begitu diambil endah oleh Fauzura.

Perkara seperti memakai pakaian yang sama dalam dunia artis ni bukan la hal yang pelik, maklumla, macam mana pun pereka fesyen tu orang yang sama jugak. Atau pun citarasa artis itu pun sama, Yeke?


Seperti yang semua sedia maklum, terdapat sedikit ketegangan antara Neelofa dan Fauzura walaupun masing-masin menafikan perang dingin. Namun, di MedSoc jelas dan ketara perang dingin antara mereka.

Jadi persoalan disini, siapa yang tiru siapa?

Di InstaStory, Fauzura menyatakan keinginannya untuk memakai pakaian yang diperagakan di KL Fashion Week (KLFW).


Permintaan Fauzura dipenuhi oleh pereka fesyen tersebut
Tetapi sama ada kebetulan atau sememangnya dirancang, pada malam status itu di update, Neelofa kelihatan berbusana dengan pakaian yang sama dalam Program Meletop.
Bagai ribut taufan di MedSoc Twitter dan Insta, pelbagai tuduhan dan kecaman netizen dilemparkan kepada Neelofa. Kesian ko Neelofa. Status seorang Kaki Kecam Tegar turut menarik perhatian GilaArtis.
Namun mek Neelofa kekal anggun dengan Specky Petak Hitam Beliau. Relax guys, korang gaduh-gaduh yang makin famous dorang juga. Dosa dapat. Bersangka baik aje la...


Fauzura dan Neelofa: Siapa Tiru Siapa? Fauzura dan Neelofa: Siapa Tiru Siapa? Reviewed by Just Khai on 12:18 AM Rating: 5

No comments