Zul Ariffin: Gadis Misteri Bukan Ukranian

Langkawi: Pelakon Zul Ariffin menafikan dakwaan kononnya beliau bercuti di Phuket, Thailand bersama wanita misteri yang berasal dari Ukraine pada bulan Jun lalu. Namun, mungkin penafian beliau adalah benar.

Beberapa hari yang lepas, viral beberapa keping gambar Zul Ariffin bersama seorang gadis misteri yang ditutup mukanya. Setelah krew Gila Media selidik, rupa-rupanya gadis tersebut adalah seorang gadis dari Malaysia yang bernama Farhana Syahira. Seorang InstaFamous di @farhanasyahiraramli dan beliau juga seorang Fitness Coach.Namun, gambar yang tersebar di MedSoc terus mendapat perhatian netizen kerana Zul Ariffin tidak menafikan dan mengiyakan kesahihan berita mengenai Zul dan gadis Ukraine tersebut.
 


Image Selfie yang diambil sendiri oleh Zul Ariffin

Gadis Misteri "Ukraine"

Adakah Zul Ariffin akan terus menafikan perkara ini? Diharap beliau dapat berfikir sebelum mengambil keputusan dan terus bertindak tanpa memikirkan akibat kesan dari perbuatan beliau sendiri.


Zul Ariffin: Gadis Misteri Bukan Ukranian Zul Ariffin: Gadis Misteri Bukan Ukranian Reviewed by Just Khai on 9:41 PM Rating: 5

No comments